KONSULTĀCIJAS

Svetlana Riškova

• Konsultāciju un meistarklašu vadītāja
• Šefpavāre un Latvijas Pavāru kluba prezidente
• Vairāku Latvijas un starptautisko konkursu uzvarētāja

1

Galvenais pakalpojumu klāsts:

Tehniskā un tehnoloģiskā optimizācija, ilgtspējīga ēdināšanas uzņēmumu darbība, atkritumu šķirošanas sistēmas ieviešanas konsultācijas un praktiskie padomi

Ēdināšanas un viesmīlības uzņēmumu koncepciju izstrāde vai korekcija

Ēdienkaršu pārstrāde vai izveidošana, ēdienu tehnoloģija, banketu ēdienkartes izstrāde, konsultācijas banketu organizēšanā vai apkalpošanā

HACCP sistēmas izstrāde vai koriģēšana, plūsmu korekcija, personāla apmācības

Restorāna budžeta sastādīšanas un kontroles konsultācijas

Personāla meklēšana, atlase un komandas izveide, personāla servisa un tehnoloģiskās apmācības

Ēdināšanas uzņēmumu operatīvā darba organizēšana, brand book izstrādāšana un ieviešana dzīvē, servisa standarti

Mazie privātie pasākumi vai meistarklases komandas saliedēšanai un profesionālo pavāru apmācības dažādos tematos – jūsu uzņēmuma telpās, vai ārpus tām

Skolu un pirmsskolas izglītības iestāžu ēdienkaršu sastādīšana, sortimenta korekcijas, ēdienkaršu korekcijas, apmācības, tehnoloģisko procesu un darba optimizācija  

Sazinies ar mums un noorganizē
individuālas apmācības:​

Studentiem

Skolēniem

un citiem

Darbiniekiem